Aktuální informace ke školnímu stravování
Školní jídelna: Dne 19.12.2025 bude školní jídelna otevřena od 11 do 13 hodin z důvodu zkrácené výuky. Školní bufet: Poslední svačiny v tomto kalendářním roce si můžete objednat do 3.12.2025 včetně. V dalších týdnech je z provozních důvodů nebudeme moci nabídnout, avšak v roce 2026 budou určitě opět k dispozici, a to již v nových prostorách školní kuchyně. Dekujeme za pochopení.“
Pozvánka pro rodiče žáků 1. ročníků
Vážení rodiče, srdečně Vás zveme na setkání rodičů žáků 1. ročníků naší školy, které se uskuteční: Kdy: čtvrtek 18. září 2025 od 16:30 hodin Kde: malý sál hotelu Thermal Cílem setkání je seznámit Vás s průběhem studia, školními pravidly a zodpovědět Vaše případné dotazy. Vaše účast je velmi důležitá. Těšíme se na společné setkání. Vedení školy
Zahájení vzdělávání – dálkové nástavbové studium
Vážení žáci přijatí od 1.9.2025 k dálkovému nástavbovému studiu, blahopřeji Vám k přijetí a při vědomí náročnosti skloubení studia, pracovních povinností a případně i rodiny Vám přeji, abyste dokázali být úspěšní a také aby se toto studium pro Vás stalo cestou osobnostně profesního rozvoje. Tímto si dovoluji informovat, že studium bude probíhat prostřednictvím pravidelných středečních výukových konzultací od 7.10 hod. do […]
Prázdninový provoz školy
01.07. – 24.08.2025 Celá budova školy je staveništěm a není přístupná veřejnosti ani zaměstnancům. Pro případy naléhavých záležitostí je v pracovních dnech od 9.00 do 12.00 hodin k dispozici kontaktní linka školy +420 602 528 193. Komunikovat se školou je též možné prostřednictvím emailů uvedených na webových stránkách školy ZDE 25.08. – 29.08.2025 Budova školy je veřejnosti přístupná od 9.00 do 12.00 […]
Výsledky 2. kola přijímacího řízení do 1. ročníků pro školní rok 2025/2026
65-51-H/01 Kuchař, kuchařka hodnocení 65-51-H/01 Číšník, servírka hodnocení 65-51-E/01 Stravovací a ubytovací služby hodnocení
Informace pro nástup přijatých žáků do 1. ročníků ve školním roce 2025/26
Vážení rodiče, zákonní zástupci žáků a přijatí žáci, v přiloženém souboru najdete všechny potřebné informace pro nástup do 1. ročníků od 1.9. 2025. Text si prosím pozorně pročtěte, některé kroky spojené s nástupem ke vzdělávání proběhnou již v červnu 2025. Gratulujeme Vám k přijetí a těšíme se na vzájemnou spolupráci. Nástupní pokyny 2025
Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení do 1. ročníků pro školní rok 2025/2026
Jak se přihlásit podat škole přihlášku do 26. 5. 2025 podat přihlášku lze jedním ze třech různých způsobů: – elektronicky v systému DiPSy – podáním vytištěného formuláře ze systému DIPSY (tzv. výpis) – podáním listinného formuláře (tzv. tiskopis). doporučujeme využít první variantu v systému DiPSy k přihlášce doložit potřebné přílohy, především potvrzení zdravotní způsobilosti pro daný obor lékařským posudkem […]
Výsledky 1. kola přijímacího řízení do 1. ročníků pro školní rok 2025/2026
65-41-L/01 Gastronomie a hotelnictví hodnocení 65-41-L/51 Gastronomie nástavba – dálkové studium hodnocení 65-51-H/01 Kuchař, kuchařka hodnocení 65-51-H/01 Číšník, servírka hodnocení 65-51-H/01 Číšník, barman, barista hodnocení 29-54-H/01 Cukrář hodnocení 69-51-H/01 Kadeřník hodnocení 65-51-E/01 Stravovací a ubytovací služby hodnocení
Zahraniční poznávací pobyt pro žáky školy v Berlíně
V termínu 24.04. – 25.04.2025 pořádá škola pro žáky zahraniční poznávací zájezd do Berlína. Program a cenu zájezdu stáhnete ZDE. Účastníci se přihlásí osobně do 31.1.2025 u organizátorky akce, paní učitelky Mgr. Šárky Diessl (kabinet v 6. NP). Zájemci obdrží odkaz na stránky cestovní kanceláře, kde se sami přihlásí a provedou platbu ve dvou splátkách.
„Tři jedničky“ pro Ondřejskou
Střední škola stravování a služeb Karlovy Vary je vzdělávacím subjektem s tradicí, bohatými zkušenostmi a kvalitním zázemím. Působení školy je hluboko zakořeněno v povědomí odborné i laické veřejnosti v našem regionu. V tomto školním roce si škola připomíná úžasných 111 let své činnosti v Ondřejské ulici. Historie školy 1904 Spolek Arbeirterheim postavil budovu, která byla užívána jako lidový dům a ubytovna pod názvem Deutschen […]